FAQ

-Kan ik pinnen bij de bezorger?
Helaas kunt u alleen cash betalen en niet pinnen bij onze bezorgers. Mocht u geen contant geld in huis hebben, kunt u ook via onze eigen website bestellen.
Bestel nu via de website: BESTELLEN

Of download onze app via de bestelsite.
Als u telefonisch bestelt, kunnen wij u meer service geven en eventuele vragen beantwoorden. Onze bezorgers accepteren geen biljetten van €100,-, €200,- en €500,-.

-Waar bezorgen jullie?
We bezorgen in Woerden, Kamerik en Linschoten. Bij een grote bestelling boven de €150,- kan er in overleg op een ander tijdstip of in een ander dorp bezorgd worden. De reguliere bezorgtijden zijn van: 17:00 uur – 21:00 uur. Kijk ook bij onze openingstijden voor meer informatie.

Op welke feestdagen zijn jullie open?
Wij zijn op alle feestdagen open, zelfs op 24, 25, 26, 30, 31 december & 1 januari. Voor het actuele nieuws over ons restaurant kunt u het beste onze Facebookpagina volgen.

-Ik heb een vraag over catering voor zakelijk/particulier.
U kunt uw vraag telefonisch of per mail stellen. Wij kunnen u een persoonlijk advies geven voor uw catering. U kunt uw catering ophalen of in overleg laten bezorgen.

-Verkopen jullie ook cadeaubonnen?
Wij verkopen cadeaubonnen vanaf €5,- die een onbepaalde tijd geldig zijn. In ons restaurant verkopen wij ook leuke, kleine cadeautjes zoals sushiborden, eetstokjes, kinderstokjes en dergelijke. U bent van harte welkom om gezellig even te kijken!

-Plastic tassen verbod vanaf 1 januari 2016.
Ook wij moeten aan onze verplichtingen voldoen.
Daarom moeten we een kleine vergoeding vragen voor plastic tassen.

Hieronder vindt u het artikel over de wetgeving van de plastic tassen: Artikel plastic tasjes  of Publicatieblad van EU

-Is jullie sushi glutenvrij?
Met uitzondering van een paar sushi is onze sushi is glutenvrij. We hebben speciaal voor de glutenvrije sushiliefhebbers op onze menukaart een glutenvrij logo erbij gezet om aan te duiden welke sushi glutenvrij is.

-Is jullie restaurant All-You-Can-Eat?
Nee, om onze kwaliteit hoog te houden, hebben we dat concept niet.

U kunt gewoon A La Carte bestellen. Ook hebben we samengestelde boxen voor een mooie prijs. Wij zijn ook voor de lunch open
Zie hier voor onze actuele openingstijden: Openingstijden

-Hebben jullie ook Lunch Acties?
Ja, we hebben ook Lunch Acties.
Kom gezellig langs om te kijken wat de actuele acties zijn.

U kunt ons ook eventueel mailen of bellen.

Voor meer vragen kunt u ook ons mailen, bellen of eventueel naar onze Facebookpagina gaan: https://www.facebook.com/the.sakura.sushi. Blijf altijd op de hoogte van onze acties en nieuwtjes door regelmatig onze website en Facebookpagina te bezoeken.